#101-103 Jeanstajts

Årets projekt #101 och 102 fick aldrig fotas – den ena var en svart vardagskjol till min mor, den andra en Kielo Wrap Dress till mig som jag inte vet varför jag inte hann ta bild på. Det får bli till sommaren, nu är den nerpackad bland övriga sommarkläder. Snart ska det dock göras en vinter-variant av samma mönster, ska bli spännande!

#103 blev iallafall jeanstajts till dottern som föredrar tajts framför jeans.. Ljus jeansjersey, detaljer på sömmarna, hjärtan på rumpan, fickor mer för syns skull än funktion denhär gången – när jag sydde på fickorna tänkte att jag (felaktigt) att jag skulle mudda dem, därför blev måtten helfel när jag sen vek ner resårkanten.. Man ska inte sy när man är trött..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.