#116 Bikersweatshirt till mig

Ååååh så nöjd jag är! Framför allt med mönsterpassningen!

Tycker inte den blir riktigt snygg på insidan där mudd möter blixtlås, får träna lite till innan jag erbjuder denna till försäljning. Mönstret är alltså ett barnmönster (från MWCraft), men när jag tog mått på stl 164 konstaterade jag att det nog skulle gå bra… och det gjorde det!

Tyg från Skroten. Hade dock inte tillräckligt kvar, så insida krage fick ett enfärgat tyg, och så fick jag göra en speciallösning på ryggen då jag inte fick ut hela bakstycket, eller ens båda halvorna med ränderna rätt.. 😛 Men det blev en jättekul detalj tycker jag. Love it!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.