#117 Sunday morning amningsklänning

Min syster hade fått lite tyger av en granne som inte sydde längre, och bad om att få en amningsklänning i detta tyg. Även detta tyg var svårt att få att ligga snyggt för fotografering… Men men. Det blev en himla skön variant, på bilden där jag har klänningen på mig syns fallet lite bättre. Kanonbra! Förra amningsplagget jag gjorde till henne så kantade jag nederkanten av luckan så att den skulle sitta åt ner om bysten, men denna gången önskade hon en lösare modell så jag gjorde det övre framstycket rakt ner så att säga. Supernöjd!

Sunday morning dress (mönster från sewingheartdesign) med 3/4 ärm och improviserad amningsfunktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.