#12 Träningsbyxor Espresso

Premiär för espresso-mönstret! Så himla smart konstruerat, blev sugen på att sy ett par leggings till mig bara för att mönstret var så smart…
http://sewing.patternreview.com/Patterns/62554

Mellandottern i familjen behövde ett par träningsbyxor till, och då hon så gulligt berömt mig för mina syprojekt (”det ser ju ut som att det skulle kunna vara köpt!”) erbjöd jag mig att prova att sy. Hade passande material hemma, och hon nappade på idén. Tog alla mått som behövdes och ritade. La till stora fickor så att hon kan ha tennisbollar däri. Fickorna blev gräsligt sneda först, fick justera det rätt ordentligt.. Men resultatet blev helt OK, tyckte vi båda!

26901661301_3c287b3e00_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.