#125-128 Baby-kit till väninnan

När jag satt och sydde detta tänkte jag ”åh så gulligt och fint, sånhär borde jag sy mer av!”, funderade på paketpriser etc. När jag en stund senare svurit över de nyttiga sömmarna var jag inte lika pepp på idén 😛 Allt är så smått” framförallt muddkanterna på byxor och tossor var lite frustrerande! Men så fint det blev!
Det är alltså Josefine som fick gravidtoppen för ett tag sedan som beställt till sin lill* som tittar ut i november.

Muddbyxorna är mönster från HSOJ, mössa efter mått, tossor och dreglis är gamla gratismönster från nätet. Rävtyg från Tygexperten och enfärgat från Skroten.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.