#144 Date dress till sömmerskan

Detta superpopulära mönster från Made by Runi, jag var bara tvungen att prova själv!
Men dethär var inte mönstret för mig. Möjligen med justerat midjeband, tror problemet var att det var för stort i omkrets och inte riktigt höll överdelen på plats. För resultatet blev skrattretande… Här på bilden har jag dragit ner överdelen så att insnitten sitter på plats, och har dessutom fått sätta igen urringningen med några stygn för att minska på insynen, men rör jag på mig så glider hela överdelen upp lite vilket lämnar lite luft precis vid insnitten på bysten så det från sidan ser ut som rejält utstickande bröstvårtor……. Jag och väninnan som hade syhelg ihop fick oss iallafall ett väldigt gott skratt. Men det blir nog inte fler Date dress till denhär sömmerskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.