#203 Zadie dress till mig

Detta mönster… Har tittat på det länge och slog till sist till och beställde det från England när TillyandtheButtons själva hade lite sommarrea.

Det blev ett inte helt harmoniskt projekt. Först en himla massa mönsterdelar att rita av på mönsterpapper, klippa ut, och sen klippa ut tyget. Insåg sen att det blivit mörkare kvällar och att belysningen i syrummet klarar rätt mycket, men just svart jersey kvällstid var inte helt enkelt… Till slut blev den klar, och då var den stor. Väldigt stor. Och efter senaste stora Aino-projektet så var det liksom inte en stor klänning till jag var sugen på. Deppade ihop lite – varför lyckas jag sy till kunder så de är kanonnöjda med passformen, men inte till mig själv? Rent logiskt borde det ju vara tvärtom? Efter ett dygns paus sydde jag in den ett par centimeter i varje sida, så till slut blev jag lite mer nöjd med den. Inte den 100%-nöjd-nu-massproducerar-vi-den-här-klänningen som jag hade drömt iväg mig om, men just den här kan nog komma till användning ändå!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.