#259-260 Välkommen till världen, HIF-supportern!

En vän som är en trogen supporter av HIF (Helsingborgs IF) fick barn häromdagen. Bodyn var klar sedan tidigare, men byxorna väntade jag med för att bestämma om jag skulle ha lite vit spets i fickkanterna eller inte. Jag kanske syr könsstereotypiskt, men ”resultatet av födseln” blev iallafall sådant att jag valde bort spetsen 😛

Nummer 17 på ryggen tyckte jag var helt självklar eftersom det är 2017 nu, men när två vänner OCH maken frågade om siffran så förstod jag att det tydligen inte alls var så självklart.. 😛 Nåja.

Tyg från tygexperten, siffrorna är gjorda med vitt tyg och vliesofix, HIF-trycket är från enmatildapysselochvinyl.se. Bodyn är Sausage dog från en gammal Ottobre, byxan en mix av inspiration från lite olika mönster.
(bodys säljer jag inte, men byxan är den byxa som ingår i Babyset!)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.