#27 Chinagirl tunika till Mi

Så nöjd! (hur många inlägg har inte börjat så? :P)
Chinagirl från Ottobre 4/2014 i stl 86. Den blev för stor för Mi, men jag hade en känsla att dethär kunde bli bra så jag vågade inte riskera att den skulle bli för liten.. Var såå nära att göra rynksöm ”för enkelhetens skull”, men så påminde jag mig om att jag dels inte brukar bli nöjd med mina rynksömmar och att det enda sättet att lära sig något nytt är att prova, såå.. Här är vecken! Både bak och fram! Tyg och mudd från skroten, liten detalj med ränderna i fickorna. Mi ville inte ta av den när hon provat den… Men den får ligga till sig lite i storlek. Men sen blir den kanon!

Note to self – nästa gång jag har lagt ner mycket jobb på att klippa en riktigt bra mönsterpassning ska jag tråckla sidosömmarna innan jag overlockar så att inte det ena tyget dras liiiite tidigare än det andra och förskjuts någon millimeter hela tiden. Ett inte så engagerat öga skulle nog tycka den är mönsterpassad, men jag vet ju hur den skulle kunna vara…

Vad hon börjar förstå mycket.. ”Nu får du stå still så att mamma kan ta kort. Så ja, och så snurra”.. Hon var jättenöjd med sitt snurrande, och sen sprang hon fram till mamma och tittade på kortet i kameran.. <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.