#28 Sausage dog body

Testade bodymönstret i Ottobre 4/2014 men jag vet inte om jag gillar det.. Jag gillar detaljen med ena kuvertaxeln, såklart, den är ju asymmetrisk.. Men jag gillar inte riktigt hur den är i skrevet, tycker kanterna blir så råa. Tycker det blir snyggare att kanta hela nederkanten i ett stycke, men visst, kantandet blir svårare så.. Och jag är INTE vän med bandkantaren än så en sådan kastning får göras för hand…

Men men. En väninna ska få en flicka efter att ha fått två pojkar, så då tänkte jag att lite rosa och fjärilar kunde passa… Skulle lagt in en spetskant under kantbandet kanske. Nåja. Kanske hinner sy något mer, så kan hon få spets på det andra plagget…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.