#293 Inner Peace Yoga Pants till mig

Test av nytt mönster – lyckat!

Inner Peace Yoga Pants från Sewingheartdesign, i mjuk viscosejersey från Ohlssons tyger. Mönstret går att variera med eller utan fickor, hög eller låg midja etc, mudd eller inte nertill. Jag hade tänkt pynta dessa med spets på fickkanterna, men med sjuk dotter hemma och lite småstressig sömnad de 15 minuterna hon sov lunch så kantade jag snabbt – och insåg först efteråt att jag glömt spetsen. Nåja. Jättesköna blev de iallafall! Tajta över rumpa och lår för att sen bredda ovh bli luftigare över knä och vader. Ska testsy något par till, sen erbjuder jag detta mönster till försäljning!

Lite mörka bilder från gårkvällens provning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.