#39 och 40, Body och Stinas Harem

Efter två provbodys blev mönstret bra, och jag tycker så himla mycket om båda dessa tyger! Body-projektet kändes som en milstolpe – jag kan! Jag kan anpassa mönster, jag kan bandkanta snyggt, jag kan sätta tryckknappar – jag kan göra ett klädesplagg till min dotter som sitter fint och skönt på henne!
(skriver detta retroaktivt 3 månader senare och bodyn är välanvänd!)

Testat Stinas Harem också, ett mönster som är väldigt populärt i facebookgruppen (Vi sytokiga). Jag undrar dock om jag ritade av det konstigt, tycker mina ser mer bredbenta ut än andras… Nåja. Fina blev dem ändå, men använder jag mönstret igen smalnar jag nog av ”höfterna” lite.

26936676546_89e1b69871_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.