#46 & 47 Solskärm och dyna till vagnen

Så nöjd! Vilken rysare när det var dags att göra hålet för den där flärpen som går från sittdyna till bygeln. Hade jag mätt fel så hade det ju knappast gått att åtgärda särskilt snyggt… Suffletten på vagnen går bara  till ett läge rakt upp, så med denna skärm kan Mi få lite mer solskydd nu när solen blivit starkare.

Mätte ytan i vagnen noga, skissade upp ett eget mönster. Sydde fodralet i tyger jag hade liggande hemma, och klippte sen ut samma form i en tunn skumgummi.

Solskärmen fick jag hjälp med här: http://angelsbyangie.se/tut-sahar-gor-jag-min-solkeps-till-barnvagnen/

26364685524_2671444c47_o

#45 var ett första försök till solskärm. Den ägs nu av en väninna istället. Gillar björkarna!

26936675916_56ce9ed334_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.