#69-70 klänningar till Mor

När vi var i Skåne över påsk konstaterade jag och Mor att de klänningar jag sytt till henne under året har varit lite höstiga eller vintriga med lång eller 3/4ärm. Hon använder dem flitigt, men nu kommer ju den varma delen av året. Så vi klickade hem tre tyger för att göra tre sommarvarianter av samma mönster. Här är de två första. Jag var ju så himla nöjd med det där med infodring i stretch, men det blev inte lika bra på denna blå/röda. Som jag misstänkte ska infodringen vara mindre än yttertyget, så jag får göra om åtminstone halsringningen och kanta istället. Men den är ju fin på galgen iallafall…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.