#71 Julian T-shirt till maken

En av födelsedagspresenterna till maken – Julian T-shirt från Jenny Hellströms ”Sy! Urban collection”. Något hög i halsen så nästa gång ska jag ta ner den lite, men annars bra passform!
Jag vände ränderna på ena ärmen på längden istället för tvären. Jag trodde det skulle bli en jättetydlig effekt, men det blev inte alls så tydligt som jag trodde. Därför la jag till en röd söm på fickan också, och så nya lappen i sidan förstås!

DSC_1518

13619852_10154362275345820_5534393329850066228_n

Lite småpyssel sen sist:

#68 Byxor till Mi i det härliga gråvita tyget med små blommor. Jag tröttnar aldrig på den tygserien!
#69 Haklapp till Mi. Sydde fast fickan på baksidan och kantade. Det gör att fickan står ut mer när man vänder fram den på framsidan. Välbehövligt nu när lilla damen äter själv med sked! Gråvit-randig vaxduk och rosa kantband.
#70 En haklapp till i samma modell- hittade en så fin vaxduk i tygaffären med ugglor i olika färger. Gult kantband på, jättenöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.