#75 Jeans till Mi

Mi’s jeans har blivit för korta så jag bestämde mig för att sy ett par nya av mina superslitna gamla favoriter från Benetton. Tunt stretchigt jeanstyg, och det var precis att jag fick ut delarna. Tog ett gammalt Burda-mönster som jag vet har jättekonstig passform och ritade om det utifrån de byxor hon har som passar bra. Fickor fram och en bakficka, spetskant på alla tre och mörkblå midd i midjan. De blev lite för höga i midjan, ska nog kapa dem ett par centimeter.

Bild efter midjemuddjustering och mudd tillagd nere på benen. Det är INTE lätt att fota en ettårings ben i ständig rörelse..

mis byxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.