#9-10 Amningstopp till barn!

#9 blev en exakt likadan meps som jag sydde till bonusdottern förra året, den hade försvunnit på skolan, så jag gjorde en ny.

#10 blev en amningstopp till dottern. Hon har alltid föredragit rollekar, mycket förskola, mamma osv, så nu när hon sett mig sy tre amningstoppar så var hennes önskemål inte helt oväntat.. För att öka användningsområdet utöver leken valde jag en omlottmodell som kan användas som en helt vanlig tröja.. 🙂 Omlott-hoodie från HSOJ, väldigt mysig modell tycker jag!

Sorterade alla gamla tyg-stuvar förra veckan och hittade då denna rest, sydde en Cozy Dress i detta till en kund för ett par år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.