#99 Randig top till mig

Alltså detta tyget… Jag suktade efter det sååå länge, men det är verkligen inte kul att sy i, haha. Det känns liksom inte alls fint. Trodde inte jag skulle använda min klänning i detta så mycket, men nu när sommarvärmen kommit så har jag faktiskt redan använt den, och trivts i den. Så jag hade kanske fel – hoppas det! Gjorde en topp i samma tyg. Toppen där allt gick fel. Skulle sy en snabb stund medan lillan sov middag, men först strulade bandkantaren så jag fick sprätta och göra om en massa, och i frustrationen över att typ halva sovstunden användes till att sprätta så sydde jag på en ärm med avigan utåt… Men men. Till slut blev det iaf en top. Funderar på om jag skulle haft enfärgade svarta ärmar eller så istället men.. Äh, den funkar såhär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.