Rödbetsbiffar

Såååå gott! Dottern var inte jättepepp på biffarna, men getostkrämen åt hon med stor aptit!

2 paket kikärter
6 rödbetor (ca 600g)
2 vitlöksklyftor
2 msk majsstärkelse
2 ägg
2 tsk torkad rosmarin

Mixa kikärtorna, blanda i majsstärkelse, ägg och rosmarin. Tillsätt sen rivna rödbetor och pressade vitlöksklyftor och blanda väl. Stek i smör ca 5min per sida under lock.

150g chèvre
2 dl crème fraiche
1/2 dl mandelspån

Smula ner osten i crème fraichen och blanda i häften av mandelspånen, strö över resten som garnering. Servera med klyftpotatis eller som här, skivad ugnsrostad potatis.

dsc_1653

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.