Hur går det till?

Fördelen med att beställa ett plagg som sys just för dig är att du får möjlighet att påverka precis hur du vill ha plagget. Nackdelen är att du får ta en massa olika beslut 😉

När du valt en modell börjar vi kika på tyg. Antingen ger du mig en hint om färg/mönster så letar jag och ger dig några olika förslag, eller så får du adresser till mina favoritsidor och kikar själv. Sen kommer jag ställa en massa frågor om designen beroende på plagg – fickor, kantbandsfärg, typ av ringning (V, U, fyrkantig, asymmetrisk, ”vanlig” ringning bak eller något annat etc), spetskant etc. Du kommer även att få mäta på något plagg du vet att du trivs i för att få samma längd t ex nacke-kjolslut, axelsöm-ärmslut eller axelsöm-urringningsdjup. Du får exakt prisuppgift med eventuella tillägg och frakt. Sen kör jag igång!

Leveranstiden är ca 2-3 veckor.