#103 Everyday/Ruska-klänning till mig

Jag utgick från Runis Everyday dress men korsade den med Ruskan vad gäller halsringning, kjolvidd och ärm, och la även till en ficka från Aino.

Mycket nöjd med resultatet förutom att fickan liksom vill krypa ut lite. En extra söm för att hålla den på plats kanske? Får fundera på smart lösning.. Jag gillar den iallafall! Det var inte alls meningen att den skulle bli trekvarts-ärmad, men när jag köpte 1,5 meter av tyget hade jag inte en långärmad klänning i tanken… Nästa gång blir det 1,6 meter när jag hittar ett tyg jag gillar! Detta hittade jag på Skroten i Kinna.

dsc_1579
dsc_1580

En kommentar till “#103 Everyday/Ruska-klänning till mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.