#104 Klänning till Mi

”Sluta klappa – börja klippa” var det någon i sygruppen som skrev. Alltså att man ska sluta klappa på ”fintygerna” och börja göra något med dem istället. Det här klassade jag egentligen inte som ett ”fintyg”, men det är ändå ett tyg som jag haft liggande ett tag som bara väntat på att jag ska komma på vad det ska bli… Just nu har Mi inte så många klänningar som passar, men finner en stor glädje i att leta upp sin navel, så vad passade då bättre än en klänning?

Tyget fick tala för sig själv, så jag tog inga kontrasterande kantband eller så, inte ens tryckknapparna fick sticka ut. Jag gav dock volangkant ett försök med helt OK resultat. Jag minns inte var tyget kommer ifrån, men mönstret är samma från Heilt Spesiell som jag använt till flera klänningar tidigare – en klar favorit! Ska snart påbörja en jakt efter ett lika bra klänningsmönster med vanlig ärm istället för raglan.

dsc_1605

En kommentar till “#104 Klänning till Mi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.