#113 och 114 Sommarklänningar till min mor

Min mor hittade sköna viscosejersey-bitar på Ohlssons och bad om sommarklänningar. Dottern sydde förstås.

Båda har Sunday morning som grund. Den blå med helt fram- och bakstycke, ingen ärm, avsmalnad kjoldel. Den gröna är mer klassisk med avskuret framstycke, fickor, kort ärm. Himla fina blev de iallafall båda två tycker jag!

Men att sy i viscosejersey alltså.. Ljuvligt att bära, men rätt segt att sy i och ännu värre att försöka lägga platt för att fotografera! Därför sydde jag på det lilla ”made with love”, när jag svor över tyget ett par gånger under processen så påminde jag mig om att jag sydde i detta tyg enbart av kärlek till min mor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.