#51-52 svartvit 50/50-dress

När man får den där visionen, får tygaffären i stan (Tack Bernts!) att handla in ränder i lagom bredd, klipper ut, syr, lyckas med mönsterpassning etc – och vid provning inser att det där fusket med att bara dela framstycket gjorde att sömnmånen ju försvann och därmed blev den för tajt för att vara kontorsanpassad…… (vill någon ha en 36a av denhär modellen så hojta till!) Och inte nog med det, sen försökte jag snabbt klippa ut en ny med sömsmån, och insåg att jag tänkt fel med aviga/räta. Men till slut klippte jag rätt, i rätt storlek, och fick den precis så som jag ville. Skam den som ger sig!

Ränder köpta på Bernts i Lund, det svarta minns jag inte var jag köpte. Och mönstret är Made by Runis 50/50-dress. Detta mönster-geni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.